Wéini endet Genshin Impact 3.4 Ënnerhalt? Server uptime a voll Zäitplang

HoYoverse huet de vollen Zäitplang fir den Genshin Impact 3.4 Update ugekënnegt, wat manner wéi 24 Stonnen ewech ass. Et wäert ee vun de gréisste Patchupdates sinn, well déi nei Sumeru Wüstregioun bäigefüügt gëtt, während de Lantern Rite Festival mat senger drëtter Editioun zréckkënnt.

Ënnerhalt fir den Genshin Impact 3.4 Update gëtt geschat fir fënnef Stonnen ze daueren a wäert den 18. Januar 2023 um 11 Auer (UTC + 8) ophalen. Wärend dëser Zäit sinn all Server erof, a Spiller kënnen d’Spill net spillen.


Genshin Impact 3.4 Ënnerhalt Zäitplang fir all Regiounen

All Genshin Impact Serveren ginn offline fir fënnef Stonnen wéinst Ënnerhalt fir déi lescht v3.4 Update. Den Ënnerhalt wäert gläichzäiteg iwwer all Server stattfannen am Januar 18. Wéi och ëmmer, déi exakt Timings wäerte fir all Regioun ofhängeg vun den Zäitzonen ënnerscheeden.

Hei ass de Countdown fir d’Verëffentlechung vum Genshin Impact 3.4 Update an eng Lëscht vun Timings fir all d’Regiounen wann d’Server erëm online sinn:

  • PST, UTC -7: 17. Januar um 19:00
  • MST, UTC -6: 17. Januar um 20:00
  • CST, UTC -5: 17. Januar um 21:00
  • EST, UTC -4: 17. Januar um 22:00
  • BST, UTC +1: 17. Januar um 4:00 Auer
  • CEST, UTC +2: 18. Januar um 5:00 Auer
  • MSK, UTC +3: 18. Januar um 6:00 Auer
  • IST, UTC +5:30: 18. Januar um 8:30 Auer
  • CST, UTC +8: 18. Januar um 11:00
  • JST, UTC +9: 18. Januar um 12:00
  • AEST, UTC +10, 18. Januar um 13:00
  • NZST, UTC +12: 18. Januar um 15:00

Wann all d’Serveren erëm online sinn, kréien Genshin Impact Spiller 600 Primogems als Entschiedegung iwwer Mail am Spill. Wann der Ënnerhalt Period méi wéi seng original Zäitplang, Fans wäert mat engem belount ginn 100 Primogems Bonus fir all extra Stonn geholl.


Alhaitham Banner, nei Story Quest, a Lantern Rite Festival Zäitplang

Déi éischt Phase Banneren vun Alhaitham, Xiao, an Yaoyao wäerten aktiv sinn wann den Ënnerhalt op all Server eriwwer ass. D’Banner wäerte fir 21 Deeg verfügbar sinn a sollen de 7. oder 8. Februar ophalen, jee no Server, fir Plaz fir d’Phas zwee ze maachen.

Alhaitham d’Geschicht Quest, Vultur Volans Kapitel, wäert och permanent op Genshin Impact direkt no der Ënnerhalt dobäi ginn. Déi nei Quest korreléiert mat der neier Sumeru Regioun, der Wüst vun Hadramath, an d’Fans mussen et eventuell ofgeschloss hunn fir verschidde Gebidder vun der neier Regioun opzemaachen, ähnlech wéi d’Golden Slumber Quest.

De Lantern Rite 2023 Festival war ufanks erwaart datt den éischten Dag vum Genshin Impact 3.4 verëffentlecht gëtt. Wéi och ëmmer, et fänkt elo den 19. Januar un. Dat neit Evenement dauert 18 Deeg an endet de 6. Februar.

Fir am Lantern Rite Event ze spillen, mussen d’Spiller Adventure Rank 28 oder méi héich hunn a sollten den Archon Quest “The Crane Returns to the Wind” an dem Yelan’s Story Quest “Umbrabilis Orchis Chapter: Act I” ofgeschloss hunn. Spiller déi d’Quest net ofgeschloss hunn, kënnen och d'”Quick Start” Versioun vum Eventmenü spillen.

Fans kréien 13 gratis Intertwined Schicksaler wärend dem “May Fortune Find You” siwen Deeg deegleche Login Event an “Iridescent Splendor.”

Editéiert vum Dinesh Renthlei


.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *